Partnercontent

“WIJ DURVEN TE ADVISEREN”

Durf te adviseren. Dat is de crux van een goede klantbenadering. De particuliere consument maar helemaal de zakelijke klant. Dat geeft Cees Kuijvenhoven, werkzaam bij Financieel Adviesbureau Midden-Nederland in Nijkerk, mee aan adviseurs die zich willen richten op de zakelijke markt.

ONDERNEMER OP WAARDE SCHATTEN

“Ga niet pionieren op de zakelijke markt zonder terzake kundig te zijn. Trek een plan. Net als een piloot moet je vervolgens kilometers maken en na één of twee jaar heb je dan zeker genoeg ervaring om serieus beslagen ten ijs te komen.” Aldus directeur-eigenaar Waldy Pollack van FinaForte in Heemskerk.

• KABINET WIL GEEN ONBEPAALDE SCHORSINGSTERMIJN

Het kabinet wil geen onbepaalde schorsingstermijn voertuigen. Dat schrijft minister Blok in antwoord op Kamervragen.

• WOEKERPOLISSTRIJD NOG NIET GESTREDEN

"De uitspraak van de Commissie van Beroep verandert niets aan ons eerder gepubliceerde standpunt dat de financiële gevolgen van het dossier beleggingsverzekeringen op dit moment niet betrouwbaar kunnen worden geschat of gekwantificeerd." Aldus reageert NN op de eind vorige week gepubliceerde Kifid-uitspraak die haar veroordeelt tot vergoeden van de eerste kosten van een individuele beleggingsverzekering.

• CED ONTWIKKELT CALAMITEITENAANPAK HAGELSCHADE

Expert CED heeft een calamiteitenaanpak hagelschade en andere schade ineens door extreem weer ontwikkeld.

• REISPOLISSEN UNIVÉ, CB EN GENERALI HEBBEN DUIDELIJKSTE POLISVOORWAARDEN

De reisverzekeringen van Univé, Centraal Beheer en Generali hebben de duidelijkste polisvoorwaarden. Dat blijkt uit een onderzoek van Klinkende Taal, uitgevoerd in opdracht van Independer.

• MEEÙS: PRODUCTEN SPECIAAL VOOR PAARDENSPORT

De KNHS en Meeùs gaan samen verzekeringsproducten ontwikkelen die specifiek van toepassing zijn voor de paardensport.