VVP

Met ingang van 2016 is VVP een praktisch inspiratiemagazine met een nieuwe uitstraling en boordevol onafhankelijke informatie puur gericht op het adviesvak. De nieuwe praktijkgerichte en inspirerende VVP verschijnt tien keer per jaar en bevat tal van inzichten en tips van ondernemers van binnen en buiten de adviessector en volop ruimte voor echte inspirators. Centraal in ieder nummer staat het kenniskatern 'Ken je vak!', met onder meer de vertaling van relevante Kifid-uitspraken naar de dagelijkse adviespraktijk en de rubriek Permanent Actueel. De redactie volgt een jaar lang een aantal ervaren adviseurs die hun successen, valkuilen en dilemma’s met u delen. Verder bieden we portretten van lokale advieshelden, stellen we gerichte ondernemersvragen aan topadviseurs, bieden we inzicht in de concrete kantoorvisie van succesvolle ondernemers en gaan we in op de mogelijkheden van social media, de trending topics en innovaties waar u in uw ondernemerspraktijk baat bij kan hebben. Het VVP Ondernemerspanel, dat sinds 2015 actief is, bestaat uit een aantal vakexperts die hun kennis delen en met u de diepte ingaan over uw eigen ondernemersvraagstukken.

Daarnaast verschijnen er themakaternen gericht op het ondernemerschap en de adviespraktijk. Naast de reguliere uitgaven brengen we bovendien een aantal ondernemersgerichte specials uit.

Wanneer ook u VVP wilt ontvangen dan kunt u zich via aanmeldingsformulier inschrijven voor een abonnement. Voor het assurantieintermediair geldt een sterk gereduceerd abonnementstarief.
Financieel intermediair dat beschikt over een Wft-vergunning komt in aanmerking voor een ATP-abonnement. Het ATP-tarief bedraagt € 51,- exclusief BTW. De normale abonnementsprijs van VVP bedraagt € 158,- exclusief BTW.

Klik hier voor meer informatie over het VVP abonnement

Colofon:
VVP,  Kennis en inspiratie voor financieel adviseurs

Uitgegeven door:
Nijgh Periodieken B.V.
Rijswijkseweg 60 (13e etage), 2516 EH DEN HAAG
Postbus 19949, 2500 CX DEN HAAG
Tel 088-2629100
www.nijgh.nl (menuoptie klantenservice)

Uitgever: Rik Stuivenberg

Formule: Kennis- en inspiratiemagazine specifiek gericht op onafhankelijke financieel adviseurs.
VVP heeft als missie ‘adviseurs helpen adviseren’. Wij geloven in het toenemend maatschappelijk belang van onafhankelijk advies in Nederland.
Internet: www.vvponline.nl
E-mail: vvp@nijgh.nl

Twitter: www.twitter.com/vvpvandaag

Mobiel: www.vvponline.mobi

Hoofdredacteur: Willem Vreeswijk (088-6440625)

Redacteuren: Lennart Kik (088-6440624)
Toon Berendsen (088-6440622)

Persberichten: persbericht@vvponline.nl

Vaste medewerkers

Advertentieverkoop: Arjan Cornelisse (088-6440623)
e-mail: adv.vvp@nijgh.nl

Traffic: Carola Sjoukes (088-6440631)

Abonnementenservice: 088-2266617 (9.00u-17.00u)

e-mail:abonnement@mijntijdschrift.com

Marketing: (088-6440629)

Abonnementsprijs binnenland: € 158,-*

ATP abonnement: € 51,-*

Abonnementsprijs België: € 158,-

Los nummer: € 8,75*

www.vvponline.nl/abonneren

* prijzen zijn exclusief BTW

• KABINET WIL GEEN ONBEPAALDE SCHORSINGSTERMIJN

Het kabinet wil geen onbepaalde schorsingstermijn voertuigen. Dat schrijft minister Blok in antwoord op Kamervragen.

• WOEKERPOLISSTRIJD NOG NIET GESTREDEN

"De uitspraak van de Commissie van Beroep verandert niets aan ons eerder gepubliceerde standpunt dat de financiële gevolgen van het dossier beleggingsverzekeringen op dit moment niet betrouwbaar kunnen worden geschat of gekwantificeerd." Aldus reageert NN op de eind vorige week gepubliceerde Kifid-uitspraak die haar veroordeelt tot vergoeden van de eerste kosten van een individuele beleggingsverzekering.

• CED ONTWIKKELT CALAMITEITENAANPAK HAGELSCHADE

Expert CED heeft een calamiteitenaanpak hagelschade en andere schade ineens door extreem weer ontwikkeld.

• REISPOLISSEN UNIVÉ, CB EN GENERALI HEBBEN DUIDELIJKSTE POLISVOORWAARDEN

De reisverzekeringen van Univé, Centraal Beheer en Generali hebben de duidelijkste polisvoorwaarden. Dat blijkt uit een onderzoek van Klinkende Taal, uitgevoerd in opdracht van Independer.

• MEEÙS: PRODUCTEN SPECIAAL VOOR PAARDENSPORT

De KNHS en Meeùs gaan samen verzekeringsproducten ontwikkelen die specifiek van toepassing zijn voor de paardensport.