Anbang houdt opties open

Vivat vlaggen van website 2018

Vivat is door Anbang geïnformeerd over het feit dat Anbang is gestart met de volgende fase van de strategische heroriëntatie van haar aandeelhouderschap . Dit in navolging op de eerdere aankondiging door Anbang op 28 mei over de bredere strategische heroriëntatie van al haar bezittingen.

De volgende stap in de strategische heroriëntatie van het eigenaarschap in Vivat zal bestaan uit een onderzoek naar een aantal verschillende opties waaronder, maar niet beperkt tot, de verkoop van een meerderheidsbelang of een voortzetting van Anbangs huidig eigenaarschap. Anbang "zal elke optie beoordelen op zijn eigen merites, zonder vooringenomenheid ten aanzien van de uitkomst van de strategische heroriëntatie".

. J.P. Morgan is door Anbang aangesteld om te helpen bij de volgende fase van deze strategische heroriëntatie.

Vivat: "Op dit moment kunnen we geen verdere details geven over de timing en uitkomsten van deze strategische heroriëntatie. Verdere aankondigingen zullen te zijner tijd worden gedaan, indien en voor zover dit passend of wettelijk verplicht is."

Reactie toevoegen

 
"aanzienlijk boekverlies bij verkoop vivat"

"aanzienlijk boekverlies bij verkoop vivat"

Het proces gericht op de verkoop van Vivat, zoals voorgeschreven door de Europese Commissie, ligt op schema. Rekening houdend met marktwaarderingen van verzekeringsmaatschappijen...