KPS introduceert klankbordgroep

Familie - pensioen

KPS heeft een klankbordgroep opgericht met als deelnemers Jochem Dijkmeester, Jurre de Haan, Agnes Joseph en Monique van der Poel.

Rol van de klankbordgroep is: sparringpartner van het bestuur. Vanuit de KPS-deelnemers ontvangt het bestuur input bij de activiteiten die met en voor elkaar worden georganiseerd. Volgens KPS is het van toegevoegde waarde om daarnaast belangrijke ideeën op te halen bij professionals die meer op afstand van KPS staan en toonaangevend zijn in de pensioensector. Met hun inbreng verwacht het bestuur de activiteiten van KPS uit te kunnen bouwen en daarmee verder bij te dragen aan een positieve impact in de sector van ‘inkomen voor later’.

De leden van de klankbordgroep worden uitgenodigd input te geven op strategische vraagstukken van KPS. Ook heeft de klankbordgroep ruimte voor eigen inbreng om proactief zaken aan te kaarten.

Reactie toevoegen

 
Nieuwe voorzitter Kring PensioenSpecialisten

Nieuwe voorzitter Kring PensioenSpecialisten

Pensioenadvocaat Tim Zuiderman is benoemd tot nieuwe voorzitter van de Kring van PensioenSpecialisten (KPS). Hij volgt Helen Heijbroek op die sinds april 2013 voorzitter...