Recordjaar DMPM

Rolf Belonje

DMPM (onderdeel Blauwtrust groep) behaalde in 2021 een recordvolume van ruim 4,5 miljard euro aan verstrekte  hypotheken. Dit met de labels IQWOON, Robuust Hypotheken, HollandWoont, Hypotrust Vrij Leven en Clarian Wonen.

DMPM heeft in 2021 in totaal 21.000 aanvragen voor particuliere woninghypotheken ontvangen. Met name de hypotheken in het NHG-segment zijn erg gewild. .

Directeur Rolf Belonje: “Omdat we groei en stabiliteit op de lange termijn belangrijker vinden dan ‘quick wins’, hebben wij ook in 2021 verschillend initiatieven ontplooid om onze dienstverlening en onze interne organisatie verder door te ontwikkelen. Vorig jaar heeft onze portefeuille de grens van 10 miljard euro doorbroken en dit willen wij de komende jaren zeker gaan verdubbelen.”

Reactie toevoegen

 
Meer over
Ook Blauwtrust Groep in handen van private-equityfonds

Ook Blauwtrust Groep in handen van private-equityfonds

Blauwtrust Groep (De Hypotheker, Conneqt, DMPM, Quion) is overgenomen door BlackFin Capital, een privateequity-platform dat zich focust op groeiende bedrijven in...

Dutch Mortgage Portfolio Management vijf jaar

Dutch Mortgage Portfolio Management vijf jaar

Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM) bestaat vijf jaar. Sinds de lancering is een hypotheekportefeuille van tien miljard euro opgebouwd met zo’n 45.000...