Break-out sessies VIP-Congres 4 juli (deel 3)

Ruim 600 branchegenoten op eerste VIP Innovatie Event.

Meer dan dertig praktijksessies biedt het VIP Congres ACT NOW! van VVP en Contactgroep Automatisering op 4 juli. In een aantal berichten op de VVP-site geven we de komende weken meer informatie over deze praktijksessies.

Finly, Joost Heijligers: Haal meer uit je portefeuille!

Er zit veel meer in jouw portefeuille(s) dan je wellicht denkt. We laten je zien hoe je nog meer grip krijgt op je portefeuille(s). In deze sessie maak je kennis met de nieuwste mogelijkheden op softwaregebied. Je zorgt dat jij en jouw team steeds weten wanneer welke actie gewenst is. Het gehele klantcontactproces kun je strak stroomlijnen en grotendeels automatiseren. Dat levert jou veel tijd en efficiëntie op en geeft je daarnaast een overzicht van alle risico’s, actiepunten en verkoopkansen. En het combineert prima met je huidige software. Je bent van harte welkom!

DocDigi, Rob Timmermans: Compliant adviesrapport

DocDigi is speciaal ontworpen voor kwaliteitsgerichte adviseurs. Je gebruikt je vertrouwde adviessoftware om berekeningen te maken en aanvragen te verzenden, net zoals je gewend bent. Vervolgens upload je het dossier naar DocDigi via je adviespakket. Indien nodig vul je het dossier verder aan, motiveer je specifieke keuzes. DocDigi gaat dan aan de slag met het schrijven van een adviesrapport in jouw gewenste stijl. Door gebruik te maken van DocDigi bespaar je tijd, verhoog je de kwaliteit, voldoe je aan de eisen van de toezichthouder en blijf je als vooruitstrevende hypotheekadviseur de concurrentie een stap voor.

Figlo, Nathan Brouwer met Martin Koot en Mirjam Fuchs: Marktbrede prevalidatie in hele keten

Martin Koot (MoneyView), Mirjam Fuchs (Yellowtail) en Nathan Brouwer (Figlo) brengen je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van prevalidatie. Met behulp van de actuele marktbrede acceptatiecriteria geleverd door MoneyView heeft Yellowtail de Hypact Validator ontwikkeld, een oplossing gebouwd op RuleCube. Figlo heeft de functionaliteit van de Validator beschikbaar gemaakt in Figlo Hypotheken. De Hypact Validator fungeert als een single point of definitionvoor marktbrede acceptatieregels. Het evalueert meer dan zeventig voorwaarden per maatschappij en per product om te bepalen of een aanvraag passend is. Deze oplossing wordt inmiddels op diverse plekken in de gehele keten toegepast, bijvoorbeeld voor consumenten (Ingage robo-hypotheekadvies), adviseurs (Figlo Hypotheken), acceptanten/mid-office medewerkers (DAK Hypact Hub) en geldverstrekkers.

FinRust, Marco Kok: Financiële APK

Bij auto’s inmiddels ingeburgerd en bij financiële zaken in opkomst: de APK of algemene periodieke keuring. Voor een financieel adviseur betekent dit een regelmatige toets van de financiële gezondheid en de risico’s die een klant loopt. Dat klinkt mooi, maar hoe richt je hiervoor een snel én effectief proces op basis van brondata in? En hoe maak je hier een verdienmodel van? En wat levert het op? In deze sessie geeft Marco Kok vanuit zijn ervaring bij FinRust en KOK Advies antwoord op deze en andere vragen en reikt hij handvatten aan waarmee jijzelf morgen aan de slag kunt.

Tech-trendwatcher Jarno Duursma

Het VVP Innovatie Platform (VIP) organiseert op 4 juli samen met de Stichting Contactgroep Automatisering het VIP-Congres ACT NOW!, het grootste Fin- & Insurtechevent voor de top van de financiële (advies)sector van Nederland.

Tijdens dit event, dat evenals het succesvolle VIP-Congres van vorig jaar plaatsvindt in het AFAS-Theater in Leusden, krijgen de deelnemers uitgebreid de tijd om kennis te maken met alle innovaties en nieuwe toepassingen voor de financiële sector. Dit in de vorm van praktijksessies en een wervelend hoofdprogramma met tech-trendwatcher Jarno Duursma, Christine Boland (Trends & Mindsets) en Jan Berndsen (AFM).

Meer informatie klik HIER.

Reactie toevoegen

 
Meer over
VIP Congres ACT NOW!: the aftermovie

VIP Congres ACT NOW!: the aftermovie

Nog even nagenieten van de tweede editie van het VIP Congres? Bekijk dan de sfeerimpressie van deze digitale innovatiedag, georganiseerd door VVP en de Stichting...

ACT NOW! en schrijf je in voor de ochtendsessies van SIVI

ACT NOW! en schrijf je in voor de ochtendsessies van SIVI

Meer dan dertig praktijksessies biedt het VIP Congres ACT NOW! van VVP en Contactgroep Automatisering op 4 juli. In een aantal berichten op de VVP-site geven we...

‘Act Now!’: digitale innovatie volgens… Michiel Druiventak

‘Act Now!’: digitale innovatie volgens… Michiel Druiventak

VVP organiseert op 4 juli 2023 in samenwerking met onder meer de Contactgroep Automatisering de tweede editie van het VIP Congres ‘Act Now!’, hét...

‘Act Now!’: digitale innovatie volgens… Igor Driessen

‘Act Now!’: digitale innovatie volgens… Igor Driessen

VVP organiseert op 4 juli 2023 in samenwerking met onder meer de Contactgroep Automatisering de tweede editie van het VIP Congres ‘Act Now!’, hét...