DAK lanceert exclusief label Groene Hart Hypotheken

Paul Wessels en Tim Rijvers 2021

DAK Intermediairscollectief heeft Groene Hart Hypotheken geïntroduceerd, een hypotheek die adviseurs handvatten biedt om verduurzaming te omarmen in het adviestraject én klanten te ontzorgen bij de realisatie. De hypotheek is exclusief beschikbaar voor de bij DAK aangesloten adviseurs. Tulp Group is de facilitator.

De Groene Hart Hypotheek biedt ook rentevoordeel bij verduurzaming. Iedereen die de woning minimaal twee stappen verduurzaamt of energielabel A heeft of verkrijgt na verduurzaming, krijgt bij de Groene Hart Hypotheek rentevoordeel.

Voor de ondersteuning aan adviseurs wordt samengewerkt met De Energiebespaarders. Adviseurs kunnen de specialisten van De Energiebespaarders inschakelen om voor hun het verduurzamingsadvies uit te brengen, offertes aan te bieden en indien gewenst de regie over te nemen voor alle installatiewerkzaamheden. Ook zorgen zij voor de certificering van het nieuwe energielabel..

Tim Rijvers, algemeen directeur van DAK: "Wij willen verduurzaming voor iedereen toegankelijk maken. Met Groene Hart Hypotheken maken we dit extra aantrekkelijk voor zowel adviseur als de consument. Hoe meer mensen hun huis verduurzamen, hoe groener Nederland wordt."

Reactie toevoegen

 
Meer over
Rijvers volgt Schoonbergen op bij DAK

Rijvers volgt Schoonbergen op bij DAK

Tim Rijvers (38) volgt de naar Nedasco vertrokken Tim Schoonbergen op als algemeen directeur van DAK intermediairscollectief. Rijvers was al vijf maanden interim...