Gratis online gastles Purpose Winter School Finance

cricl school

Vrijdag 25 februari geven Michel Scholte (Minister van de Nieuwe Economie en Director Impact Institute & True Price) en Willem Schramade (onderzoek, auteur en sustainable banking & duurzaam kapitalisme) een gratis online gastles in het kader van de Winterschool 2002 - Finance. Een prachtig programma voor iedereen die impact wil maken binnen en met de financiële sector. Je kunt je hier aanmelden.

De transitie naar een duurzame economie betekent dat ook het financiële systeem moet verduurzamen. Daarmee is de finance wereld een kansrijke plek op impact in te maken. Maar hoe pak je dit als financieel dienstverlener aan? Tijdens de Purpose Winter School ontdek je wat je zelf kunt doen om de economie te verduurzamen vanuit je eigen professionele rol. Je hoort hoe andere changemakers te werk gaan, wat erbij komt kijken als je (niets minder dan) het financiële systeem wilt aanpakken en je komt drie denkers van de toekomst tegen, waaronder de minister voor de nieuwe economie. Werk samen met hen aan jouw eigen impact plan 2022!

De Purpose Winter School is online school voor studenten en professionals. Je leert over de transitie naar een duurzame economie in de financiële wereld. Je komt inspirerende sprekers en medestudenten tegen die vanuit een ander perspectief licht schijnen op de transitie naar de duurzame economie binnen en met het financiële systeem. Daarna ga jij zelf aan de slag met het vormgeven van jouw eigen visie en acties voor 2022. Wat is de ultieme impact die jij wilt realiseren in 2022? En belangrijker: hoe zet jij deze ambities om in een concreet actieplan?

 

Reactie toevoegen

 
Meer over
Willem Schramade: sturing op brede waarde is mogelijk en noodzakelijk

Willem Schramade: sturing op brede waarde is mogelijk en noodzakelijk

"Het realiseren van een beter systeem is vooral een gedragsuitdaging. En om dingen te veranderen moet je aansluiten op de mainstream, op de methoden en het taalgebruik...

Purpose in praktijk in New Financial Magazine

Purpose in praktijk in New Financial Magazine

Purpose in praktijk. Dat is het thema van de herfsteditie van het New Financial Magazine, een uitgave van de stichting New Financial Forum. Een themanummer boordevol...