Mandaat lanceert nieuwe digitale aanvraagstraat

Tom Ikink 2021

Mandaat, het assuradeurenbedrijf van de Heilbron Groep, heeft een nieuwe digitale aanvraagstraat gelanceerd voor al haar inkomensproducten. Hiermee is volgens Mandaat een enorme versnelling in het proces gerealiseerd, van offerte tot en met polis.

Spil in de straat is de conventionele verzuimverzekering. De adviseur krijgt met de nieuwe tool direct de premiestelling van vijf risicodragers. Daarnaast bestaat de inkomensstraat uit de MKB verzuim-ontzorgverzekering die Mandaat in eigen beheer voert en andere producten, zoals WGA/Ziektewet-Eigen Risicodragerschap en WIA aanvullingsdekkingen.

“Het voorkomen van verzuim is natuurlijk de beste manier om de premies laag en betaalbaar te houden”, aldus directeur Tom Ikink. “Daarom zetten we hard in op preventie van - met name - het lange verzuim en snelle interventie als er dan toch iemand zich ziek meldt.”

De werkgever kan daarom naast ieder inkomensproduct kiezen voor de Verzuimstopper. Ikink: “De Verzuimstopper is ontwikkeld in samenwerking met het AMC in Amsterdam en kan tot zo’n 80 procent van het verzuim als gevolg van psychische klachten en klachten aan de houding/het bewegingsapparaat voorkomen.”

De werkgever kan het instrument elke twee jaar inzetten. “Maar ook snel ingrijpen, als een werknemer van de klant zich ziek meldt, is belangrijk. De triagisten van onze arbodienst de Verzuimeconoom weten de verzuimduur fors te verkorten.”

De nieuwe aanvraagstraat staat naast de eigen Heilbron-kantoren open voor alle adviseurs waarmee Mandaat een samenwerkingsovereenkomst heeft. In vervolg op deze nieuwe aanvraagstraat ontwikkelt Mandaat een volledig gedigitaliseerde claimstraat waarmee in de nabije toekomst ook na-verrekeningen tot het verleden gaan behoren.

Reactie toevoegen

 
Meer over
Sucsez heet voortaan Heilbron

Sucsez heet voortaan Heilbron

Vorig jaar fuseerden zorgverzekeringsspecialist Sucsez uit Reeuwijk en Heilbron. Vanaf 1 juni gaat Sucsez de naam Heilbron voeren. “Een mooie samenwerking,...

Durf te veranderen

Durf te veranderen

Stilstand is achteruitgang, is de overtuiging van directeur en mede-eigenaar Marco Gregoor van Heilbron Assurantiën. Durf te veranderen dus. Zodat je de consument...

‘Prachtig vak met ongelooflijk veel kansen’

‘Prachtig vak met ongelooflijk veel kansen’

“Het is prachtig met ondernemers mooie gesprekken te voeren, medewerkers te begeleiden, mezelf te ontwikkelen en leiding te geven aan een groeiend gezond...

"pensioenadvies onbereikbaar voor mkb"

"pensioenadvies onbereikbaar voor mkb"

"Pensioenadvies voor het kleine mkb dreigt onbetaalbaar en onbereikbaar te worden." Aldus directielieden Ruud Braams en Paul Groenewoud in de vernieuwde...