No Risk lanceert annuleringsverzekering voor groepsreizen

Brent Zaal 2023

No Risk heeft een annuleringsverzekering ontwikkeld voor incentive- en groepsreizen.

Er bestond geen goede verzekering om het risico dat een groepsreis wordt gecanceld mee te ondervangen, stelt No Risk. “Organisatoren van groepsreizen sluiten meestal een evenementenverzekering of een reisverzekering af, maar omdat die verzekeringen niet echt bedoeld zijn voor groepsreizen bieden ze geen passende dekking,” zegt Brent Zaal van No Risk. “Omdat klanten ons regelmatig vroegen om een goede oplossing voor groepsreizen, hebben we deze annuleringsverzekering voor incentive- en groepsreizen ontwikkeld.”

De nieuwe annuleringsverzekering van No Risk zorgt ervoor dat de organisator van een groepsreis de kosten vergoed krijgt als de reis onverwachts moet worden afgelast of verplaatst door dingen als stakingen, faillissement van een hotel of overlijden van een deelnemer aan de reis. Als er extra kosten moeten worden gemaakt om ervoor te zorgen dat de reis toch nog door kan gaan – dus als er bijvoorbeeld een bus moet worden gehuurd omdat er een staking plaatsvindt in het openbaar vervoer – dan krijgt de klant die kosten ook terugbetaald van de verzekeraar.

De verzekering kan worden afgesloten door allerlei soorten groepsreizen, van een personeelsreis tot een vriendengroep die naar de Formule 1 gaat in het buitenland, tot een trip van een vereniging. Voor bureaus die incentivereizen organiseren is het een goed idee de verzekering voor hun klanten af te sluiten. In dat geval wordt niet alleen de klant beschermd, maar is ook eventuele financiële schade die je als bureau lijdt, verzekerd.

De annuleringsverzekering voor incentive- en groepsreizen kan makkelijk en snel online worden afgesloten op de website van No Risk. Klanten kunnen daar ook berekenen hoeveel premie ze gaan betalen voor hun groepsreis of een offerte aanvragen.

Reactie toevoegen

 
Meer over
Klap en No Risk worden samen grootste evenementenverzekeringsmakelaar

Klap en No Risk worden samen grootste evenementenverzekeringsmakelaar

Door de fusie per 1 januari van de activiteiten op het gebied van evenementenverzekeringen van Klap en No Risk ontstaat in één klap de grootste evenementenverzekeringsmakelaar...