Doneer en help ALS de wereld uit te trappen...

Willem op top Mont Ventoux 2019 2

Over iets meer dan een maand (9 juni 2022) gaat Willem Vreeswijk (VVP en New Financial Forum) opnieuw de Mont Ventoux opfietsen om geld in te zamelen voor de Stichting ALS Nederland. Het wordt de tweede keer dat hij mee doet; in 2019 bedwong hij de berg voor de eerste keer.

Willem heeft zich ingeschreven als lid van het team Nationale Waarborg. Dit onder het motto ‘Samen met collega's, relaties en vrienden klimmen wij naar de top, ter nagedachtenis aan Tim en voor alle anderen die met deze vreselijke ziekte te maken hebben!'. Tim van den Berg was de medewerker van FlexFront bij wie in 2015 ALS werd vastgesteld. Partijen uit de sector zetten zich sindsdien enorm in om geld in te zamelen voor onderzoek naar deze ziekte. Van den Berg zelf is inmiddels overleden.

Doneren kan op Willems donatiepagina 'Verzet een berg'. Willem heeft zich gecommitteerd om ten minste 1000 euro op te halen voor de stichting ALS Nederland. En stiekem hoopt hij op meer, liefst 1500 euro. De teller staat inmiddels op ruim 800 euro. Help je mee de doelstelling van Willem te halen? Klik HIER. Het is voor een bijzonder goed doel. "Meer onderzoek naar deze afgrijselijke en dodelijke ziekte is namelijke keihard nodig."

Reactie toevoegen

 
Meer over
Willem Vreeswijk bedwingt Mont Ventoux

Willem Vreeswijk bedwingt Mont Ventoux

Willem Vreeswijk, eigenaar en hoofdredacteur van VVP, is er woensdag in geslaagd de Mont Ventoux te bedwingen. Afgaande op zijn commentaar was het echt wel een uitdaging!...

Tour du ALS: VVP-hoofdredacteur haalt streefbedrag

Tour du ALS: VVP-hoofdredacteur haalt streefbedrag

Het team Klim for Tim voor de Tour du ALS 2019 is inmiddels gearriveerd aan de voet van de Mont Ventoux. Een van de teamleden is hoofdredacteur Willem Vreeswijk...