Ortec kiest voor Het nederlandse pensioenfonds

José Suarez Menendez 2020

Ortec heeft de pensioenregeling per 1 oktober ondergebracht in Collectiviteitkring 1 van Het nederlandse pensioenfonds. Het betreft de opgebouwde pensioenaanspraken-en rechten van de Nederlandse deelnemingen van Ortec International en Ortec Finance met een vermogen van ruim 100 miljoen euro en circa 1.600 deelnemers.

Collectiviteitkring 1 is de grootste open DB-collectiviteitkring van Nederland met een belegd vermogen van circa 500 miljoen euro en 5.000 actieve deelnemers. Ook de pensioenregelingen van de Efteling, DAS, VNV, Jindal Films en Antargaz zijn in deze kring opgenomen. Het nederlandse pensioenfonds telt 5 kringen, met ruim 45.000 deelnemers, een belegd vermogen van ruim 5 miljard euro en is één van de grootste APF’en van Nederland.

José Suarez Menendez, voorzitter bij Het nederlandse pensioenfonds: “Wij bedanken Ortec voor het vertrouwen in Het nederlandse pensioenfonds en we heten alle deelnemers van harte welkom. We zijn er trots op dat steeds meer werkgevers de toegevoegde waarde van onze persoonlijke dienstverlening waarderen.”

Reactie toevoegen

 
Meer over
AWVN brengt opgebouwde pensioenen onder bij Het nederlandse pensioenfonds

AWVN brengt opgebouwde pensioenen onder bij Het nederlandse pensioenfonds

Algemene Werkgeversvereniging Nederland (AWVN) heeft de opgebouwde pensioenen per november 2020 overgedragen naar Het nederlandse pensioenfonds (APF). Het gaat om...

Kanbot van Kandoor beantwoordt 36.000 financiële vragen per maand

Kanbot van Kandoor beantwoordt 36.000 financiële vragen per maand

De Kanbot van Kandoor beantwoordt zonder tussenkomst van een mens zo'n 36.000 financiële vragen per maand. Kandoor werd twee jaar geleden opgericht. Inmiddels...