Minderheidsbelang Blauwtrust Groep in Romeo FD

Ferdinand Veenman 2022

Blauwtrust Groep (BTG) verwerft een minderheidsbelang in Romeo FD door het belang van Aegon Growth Capital Fund over te nemen.  Financiële voorwaarden van de voorgenomen transactie worden niet bekend gemaakt.

 BTG is opgericht in 1985 en kent als labels De Hypotheker, Conneqt (met als labels Hypotrust, IQWOON, Robuust, HollandWoont en Clarian Wonen), DMPM, Quion en BTG.

Ferdinand Veenman, CEO Blauwtrust Groep: “Met hun klantgerichte bedieningsconcepten, ondersteund met eigen softwareoplossingen heeft Romeo FD afgelopen jaren dit bewezen en heeft het daarmee een goede basis voor verdere groei. Dit minderheidsbelang geeft ons de mogelijkheid om toegang te krijgen tot dit onderdeel van de waardeketen en tevens te onderzoeken hoe we de dienstverlening voor beide klantgroepen verder kunnen verbreden en verbeteren.”

Reactie toevoegen

 
Franchiseformule finzie uit startblokken

Franchiseformule finzie uit startblokken

Niet 'Julia' maar 'Finzie' is de naam van de nieuwe franchiseformule van Romeo Financiële Diensten. Doel is consumenten beter en voordeliger te bedienen vanuit...

Karel Pauw vertrekt bij Blauwtrust Groep

Karel Pauw vertrekt bij Blauwtrust Groep

Volgens een persbericht hebben de Raad van Commissarissen van Blauwtrust Groep en Karel Pauw "in goed onderling overleg" besloten dat Pauw zijn functie...