Abonneren

De compleet vernieuwde VVP speciaal voor topadviseurs

VVP staat vooral voor ambitie. En hoe! Wij helpen u met adviseren in de breedste zin van woord en doen dat al 74 jaar. Die expertise gaan we dit jaar volop inzetten met praktijkgerichte tools: magazine, kenniskatern 'Ken je vak!', events, ondernemerspanel en online. VVP is uw partner in business met ondernemerstips, ervaringen van collegaadviseurs en heel veel onafhankelijke informatie en vernieuwende inspiratie voor u.

Wat biedt VVP u in 2017?

• Tien inspirerende en ondernemende bewaaredities van de vernieuwde VVP
  • Maandelijks kenniskatern 'Ken je vak!' met onder meer de vertaling van Kifid-uitspraken naar de adviespraktijk en de rubriek Permanent Actueel
  • Drie exclusieve specials met een verdieping op een adviesonderwerp
  • Twee unieke themabijeenkomsten met korting voor members
  • Dagelijks inhoudelijke e-mail nieuwsbrief met de laatste ondernemersinformatie
  • Inclusief Ondernemerspanel, vakexperts die hun kennis delen en ingaan op uw eigen ondernemersvraagstukken.

Word nu member van het meest complete platform voor topadviseurs. Voor het assurantie-intermediair geldt een sterk gereduceerd tarief. De financieel adviseur die beschikt over een Wft-vergunning komt in aanmerking voor het gereduceerde tarief van slechts € 51,- exclusief BTW. De normale prijs van VVP bedraagt € 158,- exclusief BTW.

Meld u ook aan voor de e-mailnieuwsbrief VVP Vandaag: Dagelijks het laatste financiële nieuws in uw mailbox.

Als u een actiecode heeft, vul deze dan in bij het vak actiecode onderaan het formulier.

Velden gemerkt met een * zijn verplicht..

* De prijzen zijn inclusief portokosten, exclusief BTW en gelden alleen in Nederland en België. Opzeggingen dienen schriftelijk en uiterlijk zes weken voor het eindigen van de abonnementsperiode te geschieden. Abonnementen gelden voor een jaar en worden - zonder tegenbericht - automatisch verlengd.

** Financieel adviseur die beschikt over een Wft-vergunning komt in aanmerking voor het gereduceerde tarief van € 51,- exclusief BTW en geldt alleen in Nederland en België. Opzeggingen dienen schriftelijk en uiterlijk zes weken voor het eindigen van de abonnementsperiode te geschieden. Abonnementen gelden voor een jaar en worden - zonder tegenbericht - automatisch verlengd.

Nijgh Periodieken B.V., uitgever van VVP, legt gegevens vast voor de behandeling van uw aanvraag en wanneer u in het kader van dienstverlening contact heeft met Nijgh Periodieken. Deze gegevens worden gebruikt om een overeenkomst uit te voeren en om u te informeren over voor u relevante producten en diensten van Nijgh Periodieken B.V. en van andere zorgvuldig geselecteerde organisaties. Indien u geen prijs stelt op deze informatie dan kunt u dit schriftelijk doorgeven aan Nijgh Periodieken B.V., o.v.v. wbp.vvp, Postbus 19949, 2500 CX Den Haag.

• KABINET WIL GEEN ONBEPAALDE SCHORSINGSTERMIJN

Het kabinet wil geen onbepaalde schorsingstermijn voertuigen. Dat schrijft minister Blok in antwoord op Kamervragen.

• WOEKERPOLISSTRIJD NOG NIET GESTREDEN

"De uitspraak van de Commissie van Beroep verandert niets aan ons eerder gepubliceerde standpunt dat de financiële gevolgen van het dossier beleggingsverzekeringen op dit moment niet betrouwbaar kunnen worden geschat of gekwantificeerd." Aldus reageert NN op de eind vorige week gepubliceerde Kifid-uitspraak die haar veroordeelt tot vergoeden van de eerste kosten van een individuele beleggingsverzekering.

• CED ONTWIKKELT CALAMITEITENAANPAK HAGELSCHADE

Expert CED heeft een calamiteitenaanpak hagelschade en andere schade ineens door extreem weer ontwikkeld.

• REISPOLISSEN UNIVÉ, CB EN GENERALI HEBBEN DUIDELIJKSTE POLISVOORWAARDEN

De reisverzekeringen van Univé, Centraal Beheer en Generali hebben de duidelijkste polisvoorwaarden. Dat blijkt uit een onderzoek van Klinkende Taal, uitgevoerd in opdracht van Independer.

• MEEÙS: PRODUCTEN SPECIAAL VOOR PAARDENSPORT

De KNHS en Meeùs gaan samen verzekeringsproducten ontwikkelen die specifiek van toepassing zijn voor de paardensport.