Holland Hypotheek Groep neemt belang in De Ondernemershypotheek

Webinar laptop bureau via Pixabay

De Holland Hypotheek Groep heeft een belang verworven in De Ondernemershypotheek. De Ondernemershypotheek is het initiatief van Renz Millenaar en Bas Millenaar, waarbij er specifieke dienstverlening rondom het kopen en financieren van een woning door ZZP’ers en ondernemers wordt aangeboden.

Van Bruggen Adviesgroep, onderdeel van de Holland Hypotheek Groep, heeft de afgelopen periode intensief samengewerkt met De Ondernemershypotheek, waarbij de adviseurs van Van Bruggen Adviesgroep de afspraakverzoeken van ZZP’ers en ondernemers met een financiële adviesvraag opvolgden.

Renz Millenaar: "De Ondernemershypotheek heeft door de samenwerking met de Holland Hypotheek Groep (dankzij hun merk Van Bruggen Adviesgroep) direct een landelijke dekking én heeft door deze intensievere samenwerking de expertise in huis gehaald om in de toekomst in gebieden waar de vraag vanuit ondernemers groot is, eigen kantoren te kunnen openen."

Michiel Meijer, directeur Holland Hypotheek Groep en Van Bruggen Adviesgroep: "Samen met de initiatiefnemers willen wij naast De Ondernemershypotheek ook het Ondernemingsplein verder expanderen. Op deze digitale ontmoetingsplaats bieden wij op maat gemaakte content die, in combinatie met de juiste adviseurs en product oplossingen, onze doelgroep ‘de ondernemer in Nederland’, gaat ontzorgen en wij de rol van regisseur voor onze klanten nog beter gaan invullen. Naast deze recente participatie blijven wij kijken naar andere mogelijkheden om, met bewezen concepten en partners, meer belangen te verwerven."

 

Reactie toevoegen

 
Meer over
Startershypotheek.nl live met interactieve video

Startershypotheek.nl live met interactieve video

De woensdag gelanceerde website Startershypotheek.nl speelt nadrukkelijk in op het groeiende belang van video. Bezoekers aan de website kunnen in een video...

Paul van der Meijs in directie Holland Hypotheek Groep

Paul van der Meijs in directie Holland Hypotheek Groep

Paul van der Meijs treedt per 1 oktober als directeur in dienst van de Holland Hypotheek Groep (HHG). Hij vormt samen met Ryan Sasongko het management. De Holland...