Startershypotheek.nl live met interactieve video

Startershypotheek.nl screenshot

De woensdag gelanceerde website Startershypotheek.nl speelt nadrukkelijk in op het groeiende belang van video. Bezoekers aan de website kunnen in een video zelf hun route langs de verschillende onderwerpen bepalen. Ook het maken van berekeningen en bijvoorbeeld het opvragen van checklists zijn in de video geïntegreerd. 

Na de introductie van HypotheekAdvies.nl in oktober 2018, is dit de tweede website die gelanceerd wordt door Holland Hypotheek Groep (HHG).

Paul van der Meijs, HHG-directeur: "Mensen willen niet meer lezen hoe ze een fietsband plakken, ze willen dat zien. Niet voor niet is YouTube ná Google de meest gebruikte zoekmachine."

Van der Meijs verder over de site: "Starters op de huizenmarkt kunnen op talloze websites informatie vinden. Wat nog ontbrak is een plek die voor 100 procent gericht is op hun specifieke behoefte. Naast de inzet van video is dat te merken aan de onderwerpen die besproken worden, het begrijpelijke taalgebruik en de vormgeving van de website."

Veel starters hebben uiteindelijk behoefte aan de ondersteuning van een adviseur. Daar wordt op de website dan ook frequent naar verwezen. De eerste maanden werkt Startershypotheek.nl daarvoor exclusief samen met zustersite HypotheekAdvies.nl.

 

 

Reactie toevoegen

 
Meer over
Holland Hypotheek Groep neemt belang in De Ondernemershypotheek

Holland Hypotheek Groep neemt belang in De Ondernemershypotheek

De Holland Hypotheek Groep heeft een belang verworven in De Ondernemershypotheek. De Ondernemershypotheek is het initiatief van Renz Millenaar en Bas Millenaar,...

Paul van der Meijs in directie Holland Hypotheek Groep

Paul van der Meijs in directie Holland Hypotheek Groep

Paul van der Meijs treedt per 1 oktober als directeur in dienst van de Holland Hypotheek Groep (HHG). Hij vormt samen met Ryan Sasongko het management. De Holland...